Údaje o predajni sa načítavajú.

Vaše údaje boli odoslané.
kaufland.sk/recepty

Tostada - Pollo de Tinga

do 60 minút
Jednoduché
Pre zobrazenie receptu načítajte QR kód prostredníctvom mobilného telefónu či tabletu. Jedným klikom si môžete tiež pridať ingrediencie na nákupný zoznam.

Ingrediencie (2 porcie)

Potrebujeme:

100 g ľadového šalátu
0.5 avokáda
1 strúčik cesnaku
1 cibuľu
2 paradajky
250 g kuracích pŕs
soľ
5 PL slnečnicového oleja
1 PL paradajkového pretlaku
150 ml pomarančovej šťavy
korenie
2 kukuričné tortily
100 g svetlej fazule v konzerve
100 g kyslej smotany
50 g syra feta

Postup

    1

Šalát umyjeme, osušíme a nakrájeme najemno. Avokádo prekrojíme, jadro odstránime, dužinu vydlabeme lyžicou a nakrájame na tenké plátky. Cesnak a cibuľu ošúpeme a nakrájame na väčšie kocky. Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky.

    2

Mäso umyjeme pod studenou vodou, osušíme a posolíme. 1 PL oleja rozohrejeme v panvici a mäso opečieme približne 7 až 9 minút. Nakoniec mäso pomocou dvoch vidličiek natrháme.

    3

Cesnak a cibuľu pridáme do panvice k mäsu a opečieme do zlatista. Primiešame nakrájané paradajky a paradajkový pretlak a krátko povaríme. Podlejeme pomarančovou šťavou, ochutíme soľou a korením a približne 5 minút povaríme.

    4

Na panvici zohrejeme zvyšný olej a opečieme na ňom tortilové placky do chrumkava. K fazuli pridáme trochu vývaru a rozmixujeme. Fazuľové pyré, mäsovo-paradajkovú zmes, šalát, kyslú smotanu, feta syr a avokádo navrstvíme na tortily a podávame.